Kinderroute Bornia en Heidestein

Driebergen

Wandelen saai? Niet met deze route!

Je loopt onderweg door spannende, donkere tunneltjes, komt langs een mooie klimboom en gaat langs bij de schaapskooi. De tunneltjes zijn gebouwd door een rijke familie die hier vroeger woonde. Deze familie legde ook een spoorlijn aan zodat ze met hun eigen trein konden reizen. De resten van de spoorlijn vind je nog terug in het bos. Bij de schapen is altijd iets te beleven: in het voorjaar huppelen er pas geboren lammetjes rond en in december is er een kerstfeest. Dus, neem je ouders mee en ga op avontuur. Aan het eind van de wandeling is er ook nog een restaurant waar je lekkere pannenkoeken kunt eten. Laat de hond trouwens een keer thuis, want die mag niet mee op het landgoed.

Waarom deze route downloaden?

– wandelroute voor kinderen vanaf 8 jaar en hun ouders, dus geen kinderachtige ‘kabouterroute’
– tekst en kaart op maat
– onderweg veel verrassends te zien
– start en eind bij station Driebergen-Zeist: ideaal voor OV-reizigers
– pannenkoekenrestaurant aan het eind

Voor de doorlopers: deze wandelroute heeft ook een langere versie van 13 km.

Kosten

Deze wandelroute kost € 2,00. Wat je krijgt is een digitaal bestand (PDF) met een duidelijke routebeschrijving, wetenswaardigheden en een overzichtelijk kaartje waarop de route is ingetekend. Het betalen en downloaden verloopt via een automatische betaaldienst.

Betaal en download

Download de wandelroute DriebergenKlik op de preview links, kies een betalingsmethode (iDeal of Paypal) en na de betaling verschijnt een downloadlink. De betaling duurt hooguit enkele minuten, dus je kunt vandaag nog wandelen!