Bornia en Heidestein

Driebergen

Spannende tunneltjes, verstilde vennen, overblijfselen van een spoorlijn, je komt het allemaal tegen onderweg. Na de hectiek van het station is de rust van Landgoed Bornia en Heidestein een verademing. En dat in het midden van het land! Uitgestrekte bossen en glooiende heidevelden met Drentse heideschapen zijn het decor van deze wandeling. En dan opeens liggen daar de restanten van een oud perron. Reed hier ooit een trein? En waarom zijn die wandeltunnels – je loopt er tweemaal doorheen – aangelegd? Ga op pad en ontdek de heldere antwoorden op deze mysterieuze vragen.

Neem je de kinderen mee? Van deze route is er ook een variant voor kinderen.

Kosten

Deze wandelroute kost € 2,00. Wat je krijgt is een digitaal bestand (PDF) met een duidelijke routebeschrijving, wetenswaardigheden en een overzichtelijk kaartje waarop de route is ingetekend. Het betalen en downloaden verloopt via een automatische betaaldienst.

Betaal en download

Download de wandelroute DriebergenKlik op de preview links, kies een betalingsmethode (iDeal of Paypal) en na de betaling verschijnt een downloadlink. De betaling duurt hooguit enkele minuten, dus je kunt vandaag nog wandelen!