Steinse Tiendweg

Gouda – Bodegraven

Kaarsrechte sloten en vaarten, een groen tapijt van gras en een orkest van kwetterende vogels. Dat zijn de ingrediënten van deze stevige wandeltocht door het Groene Hart. Velen associëren Zuid-Holland met drukke wegen en volle steden. Toch zijn er in het Groene Hart ook stille plekken te vinden. Vanaf station Gouda Goverwelle bewandel je eerst de Steinse Tiendweg. Hekken zijn er in overvloed; gelukkig zijn ze meestal voorzien van een overstapje. Voorbij Driebruggen volgt je de Kippenkade: een prachtig pad met links de Reeuwijkse Plassen en rechts de uitgestrekte polder. Wees in het voorjaar op je hoede voor broedende zwanen! De Dubbele en Enkele Wiericke leiden je tot slot naar station Bodegraven.

Kosten

Deze wandelroute kost € 2,00. Wat je krijgt is een digitaal bestand (PDF) met een duidelijke routebeschrijving, wetenswaardigheden en een overzichtelijk kaartje waarop de route is ingetekend. Het betalen en downloaden verloopt via een automatische betaaldienst.

Betaal en download

Download de wandelroute Steinse TiendwegKlik op de preview links, kies een betalingsmethode (iDeal of Paypal) en na de betaling verschijnt een downloadlink. De betaling duurt hooguit enkele minuten, dus je kunt vandaag nog wandelen!