Hoorneboegse Heide

Hilversum

Zó veel variatie tijdens één wandeling, geen wonder dat deze route zo vaak gedownload wordt! Vanaf station Hilversum Sportpark loop je via de sierlijke vijver van het Laaperspark en een rustige bosstrook naar de heide. Gemoedelijke grazers kruisen je pad. Landgoed Zonnestraal, met het oude sanatorium, zorgt opnieuw voor afwisseling. Wie zin heeft, breidt de tocht uit met een bezoek aan Vliegveld Hilversum om vliegtuigjes te spotten of neer te strijken op het terras. Tot slot loop je door een statig beukenbos naar station Hollandsche Rading. Nog niet uitgewandeld? Loop dan verder naar Westbroek door een open veenland van moerassen en rietkragen.

Let op: houd broedende zwanen op veilige afstand (in het voorjaar langs het Bert Bospad).

Kosten

Deze wandelroute kost € 2,00. Wat je krijgt is een digitaal bestand (PDF) met een duidelijke routebeschrijving, wetenswaardigheden en een overzichtelijk kaartje waarop de route is ingetekend. Het betalen en downloaden verloopt via een automatische betaaldienst.

Betaal en download

Download de wandelroute Hoorneboegse HeideKlik op de preview links, kies een betalingsmethode (iDeal of Paypal) en na de betaling verschijnt een downloadlink. De betaling duurt hooguit enkele minuten, dus je kunt vandaag nog wandelen!