Huizen – Naarden Vesting

Gooi

Deze afwisselende wandeling brengt je van de haven in Huizen naar Naarden Vesting. Eerst gaat het pal langs het Gooimeer, dan dwars door een paar kleine landgoederen. Ze zijn privé, maar toch mag je er lopen! Wie van gezellige drukte houdt, strijkt neer bij Oud-Valkeveen. Geen zin in die drukte? Geen probleem, de route blijft op veilige afstand. Vervolgens gaat het over een oude zeedijk naar Naarden Vesting: een puntgave groene ster van wallen en bastions. In het oude centrum is het goed toeven op een zonnig terras of in een gezellig café, voordat je de bus terugpakt naar Huizen.

Kosten

Deze wandelroute kost € 2,00. Wat je krijgt is een digitaal bestand (PDF) met een duidelijke routebeschrijving, wetenswaardigheden en een overzichtelijk kaartje waarop de route is ingetekend. Het betalen en downloaden verloopt via een automatische betaaldienst.

Betaal en download

Download de wandelroute Huizen BussumKlik op de preview links, kies een betalingsmethode (iDeal of Paypal) en na de betaling verschijnt een downloadlink. De betaling duurt hooguit enkele minuten, dus je kunt vandaag nog wandelen!