IJsseldelta rond Windesheim

Wijhe

Even ten zuiden van Zwolle ligt een stil stukje Nederland met bos, boerenland en water. Eerst loop je langs de Soestwetering. Grazende schapen, een reiger die verschrikt wegvliegt, traagstromend water. Het verveelt niet snel. Wil je de route inkorten, dan verruil je de wetering voor het oude landgoedbos bij Windesheim.

En het hoogtepunt van de wandeling? Natuurreservaat Tichelgaten. En het slingerende dijkje langs de IJssel. Hoewel je vrij veel verharde paden volgt is dit, dankzij het open en afwisselende landschap, een route waar je met plezier op terug zult kijken.

Kosten

Deze wandelroute kost € 2,00. Wat je krijgt is een digitaal bestand (PDF) met een duidelijke routebeschrijving, wetenswaardigheden en een overzichtelijk kaartje waarop de route is ingetekend. Het betalen en downloaden verloopt via een automatische betaaldienst.

Betaal en download

Download de wandelroute IJsseldelta rond WindesheimKlik op de preview links, kies een betalingsmethode (iDeal of Paypal) en na de betaling verschijnt een downloadlink. De betaling duurt hooguit enkele minuten, dus je kunt vandaag nog wandelen!