Reichswald

Groesbeek

Achter Groesbeek gaat het Nederlandse heuvellandschap vrijwel onmerkbaar over in Duits grondgebied. In het uitgestrekte Reichswald met zijn kaarsrechte wegen en paden kun je lange wandelingen maken zonder ook maar iemand tegen te komen. Houd de kaart erbij, want verdwalen is hier snel gebeurd. Heel anders is het Nederlandse deel van de route: open, afwisselend, een paar dorpjes en een parel van een natuurgebied: De Bruuk.

De route start en eindigt bij het gezellige Boscafé Merlijn, net over de Duitse grens. Kom je met het OV? Dan kun je in Nijmegen een bus naar De Horst nemen, en daar de route oppikken.

Kosten

Deze wandelroute kost € 2,00. Wat je krijgt is een digitaal bestand (PDF) met een duidelijke routebeschrijving, wetenswaardigheden en een overzichtelijk kaartje waarop de route is ingetekend. Het betalen en downloaden verloopt via een automatische betaaldienst.

Betaal en download

Wandelroute ReichswaldKlik op de preview links, kies een betalingsmethode (iDeal of Paypal) en na de betaling verschijnt een downloadlink. De betaling duurt hooguit enkele minuten, dus je kunt vandaag nog wandelen!