Terschelling Oost

Terschelling, daar ga je niet voor één dag naartoe. Een weekend, midweek of misschien wel langer. Routewerk zette twee wandelroutes uit over het eiland, goed voor een heerlijk weekendje weg. Deze route (‘dag 2’) laat het oosten van Terschelling zien met Hoorn, Oosterend en een stukje Boschplaat. Zwerven en jutten langs het strand, beschutting zoeken in een duinpannetje. Warme chocolademelk met cranberrygebak. Dát is Terschelling.

Vergeet niet om ook de eerste route te downloaden (dag 1, Terschelling West), die je de andere kant van het eiland laat zien: vanaf West-Terschelling via de duinen, bossen, het strand en de polder naar Midsland.

Kosten

Deze wandelroute kost € 2,00. Wat je krijgt is een digitaal bestand (PDF) met een duidelijke routebeschrijving, wetenswaardigheden en een overzichtelijk kaartje waarop de route is ingetekend. Het betalen en downloaden verloopt via een automatische betaaldienst.

Betaal en download

Download de wandelroute Terschelling OostKlik op de preview links, kies een betalingsmethode (iDeal of Paypal) en na de betaling verschijnt een downloadlink. De betaling duurt hooguit enkele minuten, dus je kunt vandaag nog wandelen!