Terschelling West

Wadden

Terschelling, daar ga je niet voor één dag naartoe. Een weekend, midweek of misschien nog wel langer. Routewerk zette twee wandelroutes uit over het eiland, goed voor een heerlijk weekendje weg. Deze route (‘dag 1’) voert vanaf West-Terschelling langs goudgele duinen, malsgroene polders en diepgroene bossen. En natuurlijk voert de tocht over het eindeloos brede strand. Met de wind in de rug, of met het gezicht in de wind. Dat blijft een verrassing tot het laatste moment.

Vergeet niet om ook de tweede route te downloaden (dag 2, Terschelling Oost). Die laat het oosten van Terschelling zien met Hoorn, Oosterend en een stukje Boschplaat. Minstens even mooi.

Kosten

Deze wandelroute kost € 2,00. Wat je krijgt is een digitaal bestand (PDF) met een duidelijke routebeschrijving, wetenswaardigheden en een overzichtelijk kaartje waarop de route is ingetekend. Het betalen en downloaden verloopt via een automatische betaaldienst.

Betaal en download

Download de wandelroute Terschelling WestKlik op de preview links, kies een betalingsmethode (iDeal of Paypal) en na de betaling verschijnt een downloadlink. De betaling duurt hooguit enkele minuten, dus je kunt vandaag nog wandelen!