Vorstelijk Baarn

Baarn

Vanaf station Baarn sta je meteen in het Baarnse Bos met zijn oude bomen en sierlijke vijver. Het station is hier gekomen dankzij de Oranjes. Het tweede station, waar nu Café De Generaal is gehuisvest, werd vroeger door de Koninklijke familie gebruikt. Iets verderop ligt De Stulp, een heidegebiedje met grazende koeien: een paradijsje in het bos. Bijna aan het eind is er nog een hoogtepunt: Landgoed Groeneveld met kasteel, slingerpaadjes en vijverpartijen. Het Grand Café in het Koetshuis is een leuke plek om te pauzeren, evenals De Generaal bij het station.

Kosten

Deze wandelroute kost € 2,00. Wat je krijgt is een digitaal bestand (PDF) met een duidelijke routebeschrijving, wetenswaardigheden en een overzichtelijk kaartje waarop de route is ingetekend. Het betalen en downloaden verloopt via een automatische betaaldienst.

Betaal en download

Download de wandelroute BaarnKlik op de preview links, kies een betalingsmethode (iDeal of Paypal) en na de betaling verschijnt een downloadlink. De betaling duurt hooguit enkele minuten, dus je kunt vandaag nog wandelen!