Wilnis en Vinkeveen

Groene Hart

Wandelen door de Utrechtse venen betekent oer-Hollands genieten van een frisgroen polderlandschap met vaarten, bruggetjes, kwetterende vogels en grazende koeien. Strakke lijnen tekenen hier de horizon. De voormalige spoorlijn maakt deze route extra bijzonder. Waar vroeger stoom- en goederentreinen voorbij tuften, ligt nu – dankzij de inspanningen van Wandelaarsvereniging te Voet – een prachtig voetpad op de oude Spoordijk, exclusief voor wandelaars. Wacht niet te lang met het lopen van deze route, want er zijn plannen voor de aanleg van een fietspad over de Spoordijk. Laat al wandelend in elk geval zien hoe waardevol je het vindt om dit voetpad te behouden.

Vanwege het broedseizoen is de route van 1 maart tot 1 juli niet toegankelijk.

Kosten

Deze wandelroute kost € 2,00. Wat je krijgt is een digitaal bestand (PDF) met een duidelijke routebeschrijving, wetenswaardigheden en een overzichtelijk kaartje waarop de route is ingetekend. Het betalen en downloaden verloopt via een automatische betaaldienst.

Betaal en download

Download de wandelroute Wilnis en VinkeveenKlik op de preview links, kies een betalingsmethode (iDeal of Paypal) en na de betaling verschijnt een downloadlink. De betaling duurt hooguit enkele minuten, dus je kunt vandaag nog wandelen!