De VVV Twente Zuid geeft een grensoverschrijdende fietskaart uit die zowel het buitengebied van Enschede, Haaksbergen en Boekelo, als het Duits/Twentse grensgebied, waaronder Ahaus, Ottenstein, Vreden, Alstatte, Gronau en Epe gedetailleerd weergeeft.
Met een schaal van 1:42.500 geeft de kaart gedetailleerde toeristische informatie. Zo zijn veel fiets- en wandelroutes opgenomen, en wordt er aandacht besteed aan bezienswaardigheden zoals molens, musea en overnachtingsadressen. Ook komen de recreatiegebieden- en mogelijkheden zoals parken en kinderboerderijen aan bod.
De fietskaart Zuidwest Twente is vanaf heden voor 5 euro verkrijgbaar bij de vestigingen van VVV Twente Zuid, te weten: VVV Enschede, VVV/ ANWB Haaksbergen en VVV Boekelo en binnenkort ook bij de overige VVV’s in Twente.
Overijssel.nl