Het Landelijk Fietsplatform en de Fietsvakantiewinkel hebben zeven meerdaagse fietsarrangementen opgezet op basis van het volledig bewegwijzerde netwerk van de LF-routes. Het nieuwe product is gericht op de fietser die voor gemak kiest: fietsen over LF-routes, ’s avonds de luxe van een hotel en geen zorgen over de bagage.
De fietser kan kiezen tussen rondes langs de Hanzesteden, de Zuiderzee, Twente, de Weerribben, Veluwe of het Groene Hart. De zeven fiets-hotelarrangementen zijn online te reserveren, inclusief koffernabrengservice, routehandleidingen, kaarten en toeristische informatiepakketten.
Eén van de arrangementen maakt deel uit van de Rijndeltaroute, een nieuwe lange-afstandfietsroute van het Landelijk Fietsplatform die in mei 2008 wordt geopend. De route is het sluitstuk op Nederlands grondgebied van de Internationale Rijnroute. Vanaf de Zwitserse stad Chur leidt die doorgaande en geheel bewegwijzerde fietsroute tot aan de monding in de Noordzee bij Hoek van Holland.
» informatie en reserveringen: www.lfvakanties.nl