De Basiskaart netwerk LF-routes Nederland van het Landelijk Fietsplatform is de opvolger van de succesvolle Basisgidsen Landelijke Fietsroutes deel 1 en 2. De kaart bevat Landelijke Fietsroutes (LF-routes), de daarop aansluitende regionale knooppuntennetwerken, nuttige tips en adressen.
De nieuwe Basiskaart is een stuk compacter dan z’n voorganger. Omdat er alleen maar bewegwijzerde LF-routes zijn, zijn de uitvoerige beschrijvingen vervallen. De vouwbladen zijn aan twee zijden bedrukt op waterbestendig, scheurvast materiaal.
Volgens het Fietsplatform is het resultaat een actuele, gebruiksvriendelijke en duurzame set kaarten voor iedereen die van tijd tot tijd een weekend- of vakantietocht op de fiets maakt.
Schaal van de kaarten is 1:150.000. De complete set kost 27,50 euro.
[Fietsersbond]