Een armband van Cartier, een Louis Vuitton-tas en dan ook nog wat genieten van het groen. De VVV’s in het Gooi liften graag mee met de film Gooische Vrouwen. Dat doen ze met de fietsroute ‘shop till she drops’.

Een beetje Gooise vrouw winkelt er lustig op los en elke niet zo Gooise vrouw kan dat voorbeeld volgen met de fietsroute. En dat hoeft niet eens zo heel duur te worden, aldus een woordvoerster van het Regionaal Bureau voor Toerisme Gooi & Vecht woensdag.

“In Laren zit ook gewoon een HEMA.”

Maar wie het echt op z’n Goois wil doen, gaat voor exclusief.

“We hebben hier alle winkels die ook in de PC Hooftstraat zitten.”

Het Gooise toerismebureau biedt twee dagroutes en voor de echte fans een tweedaagse route van ruim 30 kilometer. Die voert langs winkels en terrassen waar de wannabe-Gooise vrouw goed in het zicht zit.
[ANP]

» meer info: VVV
» bespreking: Trouw